Brand logo

Over Easyeten.nl

Over Easyeten.nl

Welkom bij Easyeten.nl, waar we de toekomst van eten bestellen opnieuw definiëren! Wij zijn geen gewoon bezorgplatform; we zijn er om de restaurants én de smaakpapillen van onze klanten te verwennen.

Onze Missie

Bij Easyeten.nl draait alles om passie voor eten en onze missie is eenvoudig maar krachtig: we willen het gemakkelijk maken om heerlijk eten van je favoriete lokale restaurants te bestellen, terwijl we eerlijke en duurzame partnerschappen bevorderen. Onze focus ligt op het ondersteunen van restaurants, zodat ze kunnen floreren en jou kunnen voorzien van culinaire hoogstandjes.

Wat Maakt Ons Anders?

Restaurantgericht

Bij Easyeten.nl begrijpen we de uitdagingen waarmee restaurant-eigenaren worden geconfronteerd. Daarom hebben we een platform ontwikkeld dat gericht is op het creëren van sterke, duurzame relaties met onze restaurantpartners. We geloven in eerlijke samenwerkingen en daarom hanteren we lage commissietarieven, in tegenstelling tot veel andere bezorgplatformen. Dit stelt restaurants in staat om meer van hun inkomsten te behouden en de kwaliteit van hun gerechten hoog te houden.

Lokale Liefde

Wij zijn geworteld in de lokale gemeenschap en we koesteren deze band. Easyeten.nl zorgt ervoor dat lokale restaurants de erkenning krijgen die ze verdienen en helpt hen om te groeien. We geloven in het ondersteunen van lokale economieën en willen een rol spelen in het bloeien van de culinaire diversiteit in jouw stad.

Eenvoud en Gemak

Onze naam zegt het al - we maken eten bestellen eenvoudig. Ons platform is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor je met slechts een paar klikken toegang hebt tot een wereld van smaak. Geniet van het gemak van online bestellen en laat ons voor de rest zorgen.

Onze Belofte

Bij Easyeten.nl zijn we vastbesloten om jou de beste ervaring te bieden bij het bestellen van eten. We beloven:

Kwaliteit: We werken samen met de beste restaurants om je de meest heerlijke gerechten te bieden.

Eerlijkheid: We rekenen lage commissies en ondersteunen restaurants in het opbouwen van hun bedrijf.

Lokale Liefde: We moedigen het ontdekken van lokale smaken en steunen lokale restaurants aan.

Gemak: Bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Geniet van snel, gemakkelijk en betrouwbaar bestellen met Easyeten.nl.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de culinaire schatten van je stad met Easyeten.nl en draag bij aan een bloeiende lokale gemeenschap. Samen creëren we een betere toekomst voor eten bestellen!

Dank je wel voor het kiezen van Easyeten.nl. Samen genieten we van een smakelijke reis!

Onze Klanten App

Onze Klanten App

Bij Easyeten.nl zijn we toegewijd aan het bieden van een naadloze en plezierige ervaring voor onze klanten bij het bestellen van eten. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijke Klanten App ontwikkeld, ontworpen om je culinaire reis gemakkelijker en leuker te maken.

Belangrijkste Functies

Moeiteloos Bestellen: Onze Klanten App biedt een moeiteloze manier om lokale restaurants te verkennen, menu's te bekijken en bestellingen te plaatsen met slechts een paar tikken.

Real-time Tracking: Blijf op de hoogte met real-time updates van je bestelling, zodat je precies weet wanneer je je heerlijke maaltijd kunt verwachten.

Favoriete Restaurants: Sla je favoriete eetgelegenheden op voor snelle toegang, zodat je je favoriete gerechten telkens opnieuw kunt bestellen.

Veilige Betalingen: Onze app biedt veilige en handige betaalopties, zodat je je rekening eenvoudig kunt voldoen.

Klantenservice: Als je ooit hulp nodig hebt of vragen hebt, staat ons toegewijde klantenserviceteam klaar om te helpen.

Sluit je aan bij Easyeten.nl en ervaar het gemak en plezier van onze Klanten App. Verken lokale smaken en geniet van een wereld aan culinaire geneugten, allemaal binnen handbereik.


 

App storeGoogle play
De EasyEten Owner App

De EasyEten Owner App

Bij Easyeten.nl begrijpen we dat restaurantbeheerders een naadloze en efficiënte manier nodig hebben om bestellingen te ontvangen en hun culinaire meesterwerken aan klanten te leveren. Daarom hebben we de Owner App ontwikkeld, speciaal ontworpen om restaurants te ondersteunen.

Key Features

Real-Time Bestellingen: Onze Owner App levert bestellingen in real-time, zodat restaurants direct op de hoogte zijn van nieuwe bestellingen.

Menubeheer: Wijzig eenvoudig je menu, voeg seizoensgebonden specials toe en pas prijzen aan met een paar tikken op het scherm.

Order Tracking: Houd het overzicht over bestellingen, bezorgtijden en klantinstructies om de service te stroomlijnen.

Rapportage en Inzicht: Bekijk gedetailleerde rapporten om de prestaties van je restaurant te begrijpen en te verbeteren.

Ondersteuning op Maat: Ons toegewijde supportteam staat klaar om je te helpen bij vragen en eventuele problemen.

Sluit je aan bij Easyeten.nl en ontdek hoe onze Owner App het beheer van je restaurant vereenvoudigt en verbetert. Bied je klanten een geweldige ervaring terwijl je de regie behoudt.

App storeGoogle play
Onze Bezorgers App

Onze Bezorgers App

Onze toegewijde bezorgers vormen de ruggengraat van Easyeten.nl, en onze gebruiksvriendelijke bezorgers app is hun betrouwbare metgezel. Ontworpen om bezorgingen te stroomlijnen en efficiëntie te verhogen, is het een essentieel hulpmiddel voor ons bezorgteam.

Belangrijkste Functies

Geoptimaliseerde Routes: We bieden efficiënte routes voor snelle bezorgingen.

Real-time Updates: Blijf op de hoogte met live updates van bestellingen en klantenvoorkeuren.

Concurrerende Verdiensten: We bieden concurrerende betalingen en bonussen voor jouw harde werk.

Flexibele Planning: Of je nu fulltime of parttime wilt werken, we passen ons aan aan jouw schema.

Word lid van ons bezorgteam en ervaar het gemak en de beloningen van onze bezorgers app. Bezorg lachende gezichten, één bestelling per keer.

App storeGoogle play